Loutkářský divadelní festival Titirilandia - Madrid Puppet Festival potěší zejména ty nejmenší děti - Aktuálně o Madridu | Co se děje v Madridu

madrid-bg-header-title.png
     
         
Blogy »

Loutkářský divadelní festival Titirilandia - Madrid Puppet Festival potěší zejména ty nejmenší děti

Madrid je jednou z hlavních destinací v Evropě. Město, které zůstane ve vaší mysli a duši. Kromě krásných muzeí a parků budou zejména dámy souhlasit, že je považován za jedno z pěti hlavních módních měst, spolu s Paříží, New Yorkem, Římem a Milanem. Každý si zde určitě najde něco, co se mu líbí. A stranou ani nezůstávají naše děti. Zejména pro ty nejmenší se až do neděle 26. srpna 2012 bude konat loutkářský divadelní festival Titirilandia: Madrid Puppet Festival.
Jeho fantastické příběhy mají za cíl představit, jak mnoho dětí se dokáže ztotožnit s magickým loutkovým světem. Festival probíhá již od července a bude zahrnovat okolo 100 představení. A to v režii více než dvaceti loutkových společností, z nichž většina pochází z Madridu, ale také z Galicie, Valencie a Seville. Jihoamerické země jsou zastoupeny skupinami z Uruguaye, Argentiny a Kolumbie, stejně jako evropské společnosti z Bulharska, České republiky, Francie nebo Srbska a Černé Hory. Titirilandia pokračuje ve svém úsilí o sjednocení tradice s inovací, vycházející z velkých klasiků, jako jsou Pinnochio a Červená Karkulka do moderních dětských hrdinů, jako je například Harry Potter. Tato každoroční událost, na které se sdružuje více než 50 000 návštěvníků se pořádá v jednom z největších parků nejen města Madrid, ale i celého Španělska... El Retiro, takže není možné ji minout. Loutkářský festival, na kterém se pomocí různých stylů a technik vytváří stimulující divadlo, můžete také kombinovat pod širým nebem s nějakou zábavou. K dispozici je totiž venkovní stálé loutkové divadlo a nebo kulturní centrum Teatro Casa de Vacas. To má vnitřní show každý den a také nabízí speciální výstavu věnovanou umění loutkářství a vztahující se ke světu loutkového divadla. Vstup do divadla je zdarma a přehlídky venku se konají pouze v sobotu a v neděli. Pokaždé však s jiným představením pro každý víkend.

Adresa:
Parque del Buen Retiro
Plaza de la Independencia s / n
28014 Madrid
Kontaktní údaje:
Asociación Cultural Titirilandia
* E-mail: club@titirilandia.com
* Stránky: http://www.titirilandia.com
* Tel.: +34 917924112 

 

 
 

Potřebujete poradit?

224 990 980
800-TRA-VEL (800 872 835)
602-TRA-VEL (602 872 835)

Garantujeme nejnižší ceny

Proč cestovat s Travel.cz

  • 200.000+ zájezdů na jedné adrese
  • Garantujeme nejnižší cenu na trhu
  • Máme vždy aktualizované nabídky zájezdů
  • Nabízíme i rezervace hotelů a letenek za výhodné ceny
  • Individualní plánování dovolené - dovolená na míru

Počasí v oblasti Madrid

Aktualizováno 13/03/2016 01:00skoro jasnoskoro jasno5 °C
 

Předpověď (min./max. teplota)

 

Nahrávám...

Vyhledáváme pro Vás nejlepší nabídky dle zvolených kritérií

Ověřujeme aktuální dostupnost a cenu vybrané služby

Vyhledáváme pro Vás nejlepší nabídky dle zvolené destinace

Děkujeme, Vaše rezervace se dokončuje