V Madridu se opět bude konat Mezinárodní festival improvizace, známý jako Hurta cordel - Aktuálně o Madridu | Co se děje v Madridu

madrid-bg-header-title.png
     
         
Blogy »

V Madridu se opět bude konat Mezinárodní festival improvizace, známý jako Hurta cordel

Španělská asociace improvizace, Musicalibre, je nezisková kulturní asociace, která je složená z muzikantů - improvizátorů pocházejících převážně z Madridu, Barcelony, Leone, Málagy, Valladolida a La Coruña. Stejně jako někteří další umělci (básníci, malíři, fotografové, atd..) mají co společného s improvizací a uměleckým působením. Již od října 1995 organizují setkání, pořádají koncerty, semináře, přednášky, neformální hudební setkání a další aktivity spojené se šířením improvizované hudby ve Španělsku. Také vytvářejí interakce mezi hudbou a jinými druhy uměleckých projevů, jako je například tanec, výtvarné umění, či poezie.
A právě Musicalibre zahájí každoroční Mezinárodní festival improvizace Hurta cordel, který se letos bude konat ve dnech 25. - 29. ledna 2012 v La Casa Encendida. Na něm vystoupí více než 50 hudebníků z celkem čtrnácti různých zemí a budou se podílet na spontánních představeních, která někdy obsahují i video, tanec, nebo interaktivní elektroniku. Jedním z hlavních úkolů je však vytvořit vazby a spojit umělce žijících na různých místech s cílem usnadnit neustálou výměnu informací a myšlenek a položit základy pro budoucí spolupráci v rámci i mimo Španělska. Za všechny, kteří se již tohoto festivalu zúčastnili, můžeme jmenovat hudebníky, jako jsou Peter Kowald, Peter Brötzmann, John Butcher, Vanessa Mackness, Rüdiger Carl, Hans Reichel, Voice Crack, Joelle Leandre, atd..

 


 

 
 

Potřebujete poradit?

224 990 980
800-TRA-VEL (800 872 835)
602-TRA-VEL (602 872 835)

Garantujeme nejnižší ceny

Proč cestovat s Travel.cz

  • 200.000+ zájezdů na jedné adrese
  • Garantujeme nejnižší cenu na trhu
  • Máme vždy aktualizované nabídky zájezdů
  • Nabízíme i rezervace hotelů a letenek za výhodné ceny
  • Individualní plánování dovolené - dovolená na míru

Počasí v oblasti Madrid

Aktualizováno 13/03/2016 01:00skoro jasnoskoro jasno5 °C
 

Předpověď (min./max. teplota)

 

Nahrávám...

Vyhledáváme pro Vás nejlepší nabídky dle zvolených kritérií

Ověřujeme aktuální dostupnost a cenu vybrané služby

Vyhledáváme pro Vás nejlepší nabídky dle zvolené destinace

Děkujeme, Vaše rezervace se dokončuje